Blijf op de hoogte via onze facebook pagina!
Busch Modes Heerlen | Historie
65
page-template-default,page,page-id-65,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Historie

Een stukje geschiedenis…

 

Busch historieIn 1905 opende Ferdinand Busch, komend uit Osnabrück, Duitsland, in de Vijzelstraat te Arnhem zijn Heerenmode magazijn. Al snel zag hij mogelijkheden om naar Heerlen uit te breiden met een tweede zaak, aangezien daar de mijnindustrie de bevolking in rap tempo deed groeien. En ook de  vierde generatie Busch doet, naar Ferdinands voorbeeld, zijn uiterste best om ieder seizoen weer de ontwikkelingen in de mode voor hun klanten te vertalen naar een onderscheidend, draagbaar, eigentijds  en interessant beeld. En waarbij hoge kwaliteit en service altijd een vanzelfsprekendheid zijn. Naast vele vaste merken, die veelal exclusief bij ons verkrijgbaar zijn voor deze regio, wordt de collectie per seizoen aangevuld met wisselende merken, waarvan wij denken, dat die op dat moment verrassend en aanvullend zullen zijn voor onze klanten.

 

Busch is gevestigd in een voormalig woonhuis in hartje Heerlen, naar ontwerp van de architect Frits Peutz. Na een grondige verbouwing beslaat de winkel de begane grond en de eerste etage, die per trap en lift bereikbaar is.